Ουάσινγκτον

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ουάσινγκτον

Ακίνητα προς πώληση στην Ουάσινγκτον

Υγρό από τον Ειρηνικό Ωκεανό προς τα δυτικά, που συνορεύει από το Όρεγκον προς τα νότια, στα ανατολικά από το κράτος του Αϊντάχο, βόρεια, κατά μήκος του 49ου παράλληλου βορρά, με τον Καναδά, ιδίως με την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας

Όποιος αποφασίσει να πραγματοποιήσει μια επένδυση που αγοράζει ακίνητο προς πώληση στην Ουάσινγκτον, θα αξιολογήσει πολλούς παράγοντες πριν αποφασίσει.

Η Ουάσιγκτον είναι ένα βορειοδυτικό κράτος του Ειρηνικού με μια περιοχή που περιλαμβάνει τα χιονισμένα βουνά της γης Cascade και τα δασώδη νησιά του Puget Sound. Η πρωτεύουσα του είναι η Ολυμπία, αλλά η μεγαλύτερη πόλη είναι το Σιάτλ. Είναι γνωστό για τη ζωντανή βιομηχανία τεχνολογίας, τη ζωηρή μουσική σκηνή και τα περίφημα καφέ.

Το κράτος της Ουάσινγκτον είναι το όνομά του από τον πρώτο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, George Washington, και ήταν το 42ο κράτος που έγινε δεκτό στην Ένωση. Στην επίσημη σφραγίδα και στην επίσημη σημαία του κράτους υπάρχει ένα πορτρέτο του Γιώργου Ουάσινγκτον και αναφέρεται συχνά ως κράτος της Ουάσινγκτον για να αποφευχθεί σύγχυση με την περιφέρεια της Κολούμπια.

Αυτό το βορειοδυτικό κράτος του Ειρηνικού έχει εύκρατα τροπικά δάση, βουνά και τεράστια δάση, γι 'αυτό ονομάζεται Evergreen state.

Είναι το 18ο μεγαλύτερο κράτος στη χώρα και το 13ο πιο πυκνοκατοικημένο. Έχει ένα κλίμα που ποικίλλει αρκετά από τα ανατολικά προς τα δυτικά για να προσφέρει ένα κατάλληλο κλίμα για όλα τα γούστα.

Πριν επενδύσετε σε ακίνητα προς πώληση στην Ουάσινγκτον, είναι χρήσιμο να κάνετε μια γενική εκτίμηση της περιοχής, του ποσοστού ανεργίας, του πλούτου, του κόστους των κτιρίων και πολλά άλλα.

Έχει ποσοστό ανεργίας 4,8% που παρέμεινε σταθερό κατά το τελευταίο έτος και κόστος ζωής πάνω από τον εθνικό μέσο όρο. Ο μεγαλύτερος παράγοντας κόστους ζωής προέρχεται από την αγορά ακινήτων της Ουάσινγκτον. Οι τιμές ενοικίασης διευκρινίζουν καλά αυτό το σημείο, επειδή είναι πολύ υψηλές.

Ο ίδιος τύπος αύξησης του κόστους ισχύει για την αγορά ακινήτου προς πώληση στην Ουάσινγκτον. Αυτές οι αυξήσεις των τιμών προορίζονται να κάνουν το 2018 ένα όνειρο για τους πωλητές για την αγορά ακινήτων της Ουάσινγκτον το 2018. Γι 'αυτό οι πωλητές μπορούν να αναμένουν κάποια οφέλη, όπως κατά το τελευταίο έτος, οι τιμές των κατοικιών της Ουάσιγκτον έχουν αυξηθεί κατά 11, 5%.

Παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ακίνητης περιουσίας της Ουάσιγκτον το 2018 είναι η συνεχιζόμενη έλλειψη στέγης για την πολιτεία της Ουάσινγκτον που σχεδόν σίγουρα θα διατηρήσει τη ζήτηση και τις τιμές υψηλές, ενώ η απογραφή παραμένει χαμηλή.

Εν τω μεταξύ, οι πωλητές ακινήτων προς πώληση στην Ουάσιγκτον μπορούν να απολαύσουν το πλεονέκτημα, καθώς οι οικοδόμοι προσπαθούν να βρουν έξυπνες λύσεις για την επίλυση της έλλειψης στέγης. Για πολλά κράτη σε παρόμοιες καταστάσεις, αυτό συνεπάγεται δημιουργικές λύσεις, μικρότερα σπίτια και πολλά μικρότερα σπίτια.

Τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν στην αγορά ακινήτων στην Ουάσινγκτον είναι το Σιάτλ και το Σποκέιν, ώστε να αξιολογήσουμε τα ακίνητα προς πώληση στην Ουάσιγκτον με ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις δύο μητροπόλεις.

 Το 60% των κατοίκων ζει στη μητροπολιτική περιοχή του Σιάτλ και το ίδιο Σιάτλ, που βρίσκεται στην κομητεία King, έχει πληθυσμό περίπου 700.000 κατοίκους. Είναι μια παλλόμενη πόλη με πλούσια μουσική ιστορία και συναρπαστικό αστικό τοπίο.

Έχει επίσης μια ζωντανή οικονομία που κατατάσσεται ως η 11η μεγαλύτερη μητροπολιτική οικονομία στη χώρα.

Θεωρείται ένας παράδεισος για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μια πόλη που δραστηριοποιείται σε οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Φιλοξενεί τα γραφεία πέντε μεγάλων εταιρειών όπως το Starbucks και το Amazon. Το ποσοστό ανεργίας για το Σιάτλ είναι 3,4% λίγο χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

 Το Spokane είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ουάσινγκτον και η αγορά ακινήτων της έχει περάσει πολύ καλά τον περασμένο χρόνο. Στην τιμή κατοικίας του Spokane αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 12% το 2017, οι τιμές αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται κατά 3,6% κατά τη διάρκεια του 2018.

Η Ουάσινγκτον απολαμβάνει μια εξαιρετική στιγμή για την αγορά των πωλητών αυτή τη στιγμή και όλοι οι δείκτες δείχνουν σε μια άλλη επιτυχημένη χρονιά πωλήσεων για το κράτος Evergreen. Για εκείνους που θέλουν να βάλουν το σπίτι τους στην αγορά στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, πρέπει να ξέρουν ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να το κάνουν.

  •  
    Μεταβαίνοντας στην Ουάσινγκτον. Εκπατρίστε και ζήστε στην Ουάσινγκτον.

    Αφού ταξίδεψε σε όλη την αμερικανική ήπειρο, φτάσαμε τελικά στο πιο σημαντικό κράτος. Το ένα με μια μοναδική ιστορία που αντιπροσώπευε πάντα ολόκληρη την ομοσπονδιακή δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών. Μιλάμε για Washinton. Η αμερικανική καρδιά που χτυπάει, σήμερα θα είναι ο πρωταγωνιστής του μίνι μ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 23038

Πώληση Μονοκατοικία, Ουάσινγκτον, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

1,109,375.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

502.42 m²
Επεκτατική κάτοψη, εξαίσια χαρακτηριστικά, εύγλωττα πλαισιωμένο με πανοραμική θέα Sound. Σχεδόν νέο δώσει τόσα πολλά για αναβαθμίσεις για αυτό bdrm 5/...
Cod. 23037

Πώληση Μονοκατοικία, Ουάσινγκτον, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

1,293,454.14EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

389.73 m²
Sleek-Σύγχρονης! Κεντρική Glass Atrium Σύνδεσμοι τους εσωτερικούς ανοιχτούς χώρους με άφθονο φυσικό φως. Τελειώματα της Βραζιλίας Tigerwood, ενετικό α...
Cod. 8452

Πώληση Αγροικία, Ουάσινγκτον, Olympia, Olympia, Olympia

166,420.12EUR
Πώληση
Αγροικία

2200 m²
Όμορφη έξι Κρεβατοκάμαρα, δύο
UNAVAILABLE
Cod. 7226

Πώληση Αγροικία, Ουάσινγκτον, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

43,454.14EUR
Πώληση
Αγροικία

900 m²
Το ακίνητο είναι ένα 3 δωματίων κρεβάτι 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

Πώληση Κατάστημα, Ουάσινγκτον, Seattle, Seattle, Seattle

646,264.79EUR
Πώληση
Κατάστημα

13600 m²
Με Ακίνητα-Good Location,
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB